Français

Bestaande klant?

Prada zonnebrillen

Waarom zou je kiezen voor een Prada zonnebril?

Prada zonnebrillen zijn een modeaccessoire van een wereldberoemd merk, met ervaring in het produceren van topkwaliteit producten met een stijlvol design en bewezen duurzaamheid. Deze stijlvolle accessoires zijn een symbool van kwaliteit en luxe, met respect voor de traditie van het Prada merk.

In deze categorie zul je zowel stijlvolle Prada zonnebrillen als sportieve accessoires vinden die je helpen er op elk moment goed uit te zien. De fabrikant van deze unieke accessoires heeft gekozen voor de hoogste kwaliteit materialen om een zonnebril te voorzien van uitzonderlijke duurzaamheid en functionaliteit. Ze garanderen maximale UV-bescherming, wat er voor zorgt dat het een goede investering is voor een lange tijd.

Alle kwaliteiten die de Prada zonnebril biedt

Het is belangrijk om een Prada zonnebril te kiezen op basis van het type activiteit dat je gaat doen. De meest geschikte kleuren in een specifieke categorie worden aanbevolen omdat ze bepaalde kwaliteiten hebben.

De eerste en belangrijkste is de maximale UV-bescherming die deze zonnebril biedt. De materialen die gebruikt worden in het productieproces zijn van de hoogste kwaliteit en garanderen hun sterkte, stevigheid en maximale functionaliteit. Bovendien voldoen de originele Prada zonnebrillen aan de strengste kwaliteitsnormen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de beste producten kiest om je ogen veilig en gezond te houden.

Welke Prada zonnebril past mij?

Het is aan te raden om de afmetingen van de monturen te bekijken, om er zeker van te zijn dat de juiste grootte is voor jouw gezicht. Een goed passende Prada zonnebril brengt de lichtstralen in balans, zodat je maximale UV-bescherming krijgt zonder dat het zicht wordt belemmerd.

Type

Merk

Type glas

Montuur vorm

Prijs

Maat

  • Merk

    Prada

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €49 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.