Zonnebrillen uitverkoop na de zomer! Tot 50% korting!

Français

4,8 Beoordeling

Bestaande klant?

Dag- en nachtlenzen

Wat zijn dag- en nachtlenzen?

Laten we beginnen met uit te leggen wat dag- en nachtlenzen eigenlijk zijn. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze maandlenzen bedoeld om gedurende een langere periode permanent te worden gedragen. De zogenaamde nacht- en daglenzen kunnen dus zowel overdag als 's nachts tijdens het slapen worden gedragen. Een hele maand lang.

Dit is mogelijk dankzij hun hoge mate van zuurstofdoorlaatbaarheid, waardoor ze tot 30 dagen en 29 nachten continu gedragen kunnen worden. Het materiaal van silicone hydrogel draagt bij tot een uitstekend visueel resultaat en draagcomfort.

Lentiamo opticiens bevelen Lenjoy dag- en nachtlenzen aan. Ze zijn de ideale keuze voor iedereen die op een gemakkelijke en betaalbare manier dag- en nachtlenzen wil proberen.

Bespreek de mogelijkheid van continu dragen met je optometrist of oogarts.

Hoe lang kun je dag- en nachtlenzen dragen?

Je draagt deze maandlenzen niet gewoon één dag en één nacht en neemt ze dan weer uit. Het bijzondere aan deze 30 dagen contactlenzen is dat ze op de eerste dag van de maand worden ingebracht en pas aan het eind van de maand na 29 nachten worden uitgenomen.

Kun je slapen met contactlenzen in?

Als het dragen van dag- en nachtlenzen geen ongemak veroorzaakt, mag je dit type contactlenzen in laten. Het 's nachts dragen van contactlenzen is dan ook geen probleem meer.

In feite zijn nacht- en daglenzen zo ontworpen dat je ermee in slaap kunt vallen zonder de volgende dag wakker te worden met rode ogen of pijn. Slapen met contactlenzen wordt dus een onderdeel van de routine die je met dag- en nachtlenzen hebt.

Voor- en nadelen van dag- en nachtlenzen

Dag- en nachtlenzen bieden je een ongelooflijk langdurige zuurstofdoorlaatbaarheid. Dit wordt gegarandeerd door de geavanceerde silicone hydrogel die, dankzij het luchtdoorlatende oppervlak, irritatie, het gevoel van droge ogen en andere vervelende symptomen vermindert. Hierdoor zijn dag- en nachtlenzen favoriet bij diegenen die geen tijd in de badkamer willen verspillen met hun contactlenzen.

Bestel vandaag nog dag- en nachtlenzen van topmerken als Biofinity, Air Optix Night & Day Aqua of torische dag- en nachtlenzen voor astigmatisme op Lentiamo!

Draagtijd

Type

Producent

Merk

  • Draagtijd

    Dag- en nachtlenzen

Laad meer producten

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen klaar voor directe verzending.

Gratis bezorging voor bestellingen boven € 69,-

Voor bestellingen met een kleiner bedrag kun je het laten bezorgen voor € 3,90.

Lage prijzen

Wij behoren tot de grootste verkopers van contactlenzen van Europa, we hebben fijne prijzen voor iedereen.

 

Klantenprogramma

Vanaf jouw eerste aankoop spaar je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365-dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen wanneer jouw voorschrift is gewijzigd.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van respectabele producenten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.