Zonnebrillen uitverkoop na de zomer! Tot 50% korting!

Français

4,8 Beoordeling

Bestaande klant?

Computerbrillen

Een computerbril, ofwel beeldschermbril óf blue light bril, is onmisbaar geworden in moderne werkplekken en thuiskantoren. Maar niet alleen daar. Ze worden ook steeds vaker 's avonds voor de televisie en de mobiele telefoon gebruikt. En terecht! Computerbrillen zijn een goede, praktische en stijlvolle bescherming voor onze ogen tegen schadelijk blauw schermverlichting.

Wat is een computerbril?

Een computerbril is een luxe en beschermende beeldschermbril tegen blauw licht dat wordt uitgestraald door je smartphone, computer, tablet en tv-schermen. De computerbril wordt steeds populairder omdat studies hebben ontdekt hoe schadelijk blauw licht kan zijn voor de ogen van onze kinderen en die van onszelf.

Het dringt tot wel 10 uur door in ons netvlies tijdens een normale werkdag, wat op de lange termijn kan leiden tot digitale belasting van de ogen, slechte slaapkwaliteit en netvliesbeschadiging. Een PC bril, computerbril, blokkeert deze stralen van het beeldscherm, zodat ze het oog niet kunnen bereiken.

Waar kan ik een computerbril online kopen?

Bij Lentiamo kan je kiezen tussen talloze computerbrillen. Wij raden je de betaalbare Blue Light brillen collectie van Meller aan, die je eersteklas bescherming biedt tegen blauwe straling en trendy eyecatchers zijn. Deze goedkopere brillen van Meller zijn computerbrillen zonder sterkte. Het zijn allemaal originele brillen, geproduceerd onder de strengste voorwaarden. Daarnaast kan je bij Lentiamo alle brillen van alle merken met een blauw licht coating bestellen, met of zonder sterkte. Kies simpelweg jouw favoriete bril en selecteer in de volgende stap de eventuele sterktes en coating die je wilt hebben!

Wat kost een beeldschermbril/computerbril?

Op Lentiamo heb je al een computerbril vanaf € 45,-! Een zachte prijs om jouw ogen te beschermen tegen schadelijk blauw licht. De prijs van een beeldschermbril is afhankelijk van het merk, het model, met of zonder sterkte en de gekozen coatings. Stel nu jouw computerbril samen op Lentiamo.

Daarnaast is er een grote kans dat jouw werkgever een computerbril zal vergoeden.

Type

Merk

Montuur vorm

Prijs

Maat

Laad meer producten

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen klaar voor directe verzending.

Gratis bezorging voor bestellingen boven € 69,-

Voor bestellingen met een kleiner bedrag kun je het laten bezorgen voor € 3,90.

Lage prijzen

Wij behoren tot de grootste verkopers van contactlenzen van Europa, we hebben fijne prijzen voor iedereen.

 

Klantenprogramma

Vanaf jouw eerste aankoop spaar je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365-dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen wanneer jouw voorschrift is gewijzigd.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van respectabele producenten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.