Zonnebrillen uitverkoop na de zomer! Tot 50% korting!

Français

4,8 Beoordeling

Bestaande klant?

Vergoeding Nederlandse zorgverzekering

banner

Woon je in België maar werk je in Nederland? Dan heb je waarschijnlijk een zorgverzekering in Nederland. Als je bij Lentiamo bestelt, is er een kans dat je (een deel van) de kosten kunt declareren bij jouw zorgverzekeraar. Afhankelijk van jouw zorgverzekering en de gekochte producten, kun je een declaratie indienen.

Lentiamo is geregistreerd bij Vektis en wordt daarmee door zorgverzekeraars geaccepteerd als leverancier van hulpmiddelen voor declaraties binnen de geldige polisvoorwaarden. Een declaratie, ofwel aanvraag voor een vergoeding, kun je indienen door de factuur te sturen naar de zorgverzekeraar. De factuur kun je vinden in jouw klantenaccount en wordt ook via de mail naar je verzonden.

Onze AGB-code als registratie bij Vektis is: 76–090741.

Hieronder vind je een overzicht met de vergoedingen voor contactlenzen/brillen per zorgverzekeraar. Voor de meest nauwkeurige informatie willen we je graag verwijzen naar de zorgverzekeraar, conform onze voorwaarden. Zij kunnen de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekering controleren en meer informatie geven.

Op zoek naar een bril van topkwaliteit?

Een uitgebreide collectie design brillen wacht op je bij Lentiamo!

Shop brillen