Français

Bestaande klant?

Silicone hydrogel lenzen

Wat zijn siliconen hydrogel contactlenzen?

Zachte lenzen van siliconenhydrogel zijn een geavanceerd type van zachte contactlenzen die poreuzer zijn dan gewone hydrogellenzen en die nog meer zuurstof toelaten om het hoornvlies te bereiken. Moderne silicone-hydrogellenzen bieden daarom een hogere zuurstofdoorlaatbaarheid, wat het risico van lage oogdruk (hypoxie) vermindert. Deze eigenschap maakt ze een geweldige keuze voor langdurig gebruik.

Wat zijn de voor- en nadelen van silicone hydrogel lenzen?

Zoals hierboven vermeld, bieden siliconen hydrogel contactlenzen een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, verminderen ze de symptomen die gepaard gaan met hypoxie en maken ze een langere draagtijd mogelijk. Dragers met gevoelige ogen kunnen siliconenlenzen echter minder comfortabel vinden, de lenzen kunnen meer afzettingen ophopen en ze zijn niet geschikt voor contactlensdragers die niet gevoelig zijn voor siliconen.

Wat zijn de voordelen van silicone hydrogel daglenzen?

Op Lentiamo vind je veel verschillende siliconen hydrogel daglenzen. Ze hebben allemaal het voordeel dat ze gemakkelijk te dragen zijn gedurende de dag zonder irritatie of het gevoel van droge ogen. Je zult de lenzen helemaal niet voelen. Aan het eind van de dag gooi je de silicone hydrogel daglenzen weg en vervang je deze de volgende ochtend door nieuwe.

Lees hier meer informatie over silicone hydrogel contactlenzen.

Draagtijd

Type

Producent

Merk

  • Type

    Silicone Hydrogel

Laad meer producten

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €49 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.