Français

Bestaande klant?

Lentiamo Bonussysteem

Lentiamo bonussysteemSpaar bonuspunten bij elke bestelling

Op zoek naar accessoires die je ogen maximaal comfort bieden? Verzamel dan Lentiamo bonuspunten en ontvang gratis fijne accessoires!

Om je te bedanken voor jouw loyaliteit, bieden wij je een uitgebreid bonusprogramma waarvan je bij bijna elke aankoop kunt profiteren.

Gratis bonusproducten?

Ontdek wat Lentiamo voor je in petto heeft.

Bekijk bonusproducten

Hoe verzamel je bonuspunten bij Lentiamo

  1. Voor elke euro die je bij ons uitgeeft, ontvang je 2.5 bonuspunten. Elk product is gelabeld met het aantal bonuspunten dat je ontvangt na aankoop. Dit geldt niet voor zonnebrillen en brillen.
  2. Nu al bonuspunten verzamelen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 50 bonuspunten!
  3. Tag ons op Facebook of Instagram (@lentiamo) om jouw nieuwe product te laten zien, gebruik de hashtag #Lentiamo, laat het aan ons weten en verdien 50 bonuspunten!
  4. Maak het gemakkelijk om in te loggen en jouw klantenaccount te koppelen aan jouw Facebook en ontvang 75 bonuspunten!

Goed om te weten: Je kunt je bonuspunten vanaf je eerste bestelling inwisselen, je hoeft niet te wachten op de tweede. En als je ze niet allemaal in één keer wilt inwisselen, is dat ook geen probleem!

De punten worden opgeslagen in jouw account en je kunt ze inwisselen wanneer je maar wilt. Ze zijn een heel jaar geldig.

Shop nu en spaar bonuspunten →Let op: door ons te taggen in een post, geef je ons het recht om jouw post opnieuw te delen en jou erin te vermelden. Het bonusprogramma geldt alleen voor Lentiamo-klanten.