Zonnebrillen uitverkoop na de zomer! Tot 50% korting!

Français

4,8 Beoordeling

Bestaande klant?

Sport zonnebrillen

Sport zonnebrillen zijn een onmisbaar accessoire dat niet mag ontbreken bij een hardloopwedstrijd, een racewedstrijd of een fietstocht. Sinds deze musthave zonnebrillen beschikbaar zijn in modieuze en elegante ontwerpen, zijn sportzonnebrillen de standaard geworden voor vele atleten, vooral voor amateurs.

Waarom zijn sportzonnebrillen belangrijk?

Helaas volstaat een bril van € 5 uit de supermarkt of de kledingwinkel niet als het om sport gaat. Als je jouw ogen effectief tegen de zon wilt beschermen, moet je overschakelen op sportbrillen van hoge kwaliteit.

Een goede sportzonnebril is veel beter geschikt voor de verschillende lichtomstandigheden buiten. 100% UV-bescherming is essentieel - niet alleen bij het sporten - omdat het verschillende oogziekten zoals cataract en acute letsels zoals keratitis kan voorkomen. Het niet dragen van een bril (of het dragen van een verkeerde bril) verhoogt daarnaast ook het risico om insecten of zelfs steentjes of takken in de ogen te krijgen tijdens het fietsen, hardlopen, snowboarden of skiën.

Bovendien verbeteren moderne sportbrillen het zicht en daarmee ook de prestaties.

Wat zijn de beste sportzonnebrillen?

Eén ding kunnen we elke sporter garanderen: Het maakt niet uit welke sport je beoefent, er zijn ontelbare verschillende modellen van verschillende merken om aan je behoeften te voldoen. Maar een paar grote sportmerken zijn bijzonder gespecialiseerd in het ontwikkelen van vooruitstrevende sportzonnebrillen.

Hiertoe behoren vooral de merken Adidas, Arnette, Nike, Oakley en Smith, die momenteel de beste en meest populaire sport zonnebrillen produceren.

Maar wat onderscheidt een goede sport zonnebril? Eerst en vooral moeten sportzonnebrillen voor mannen en vrouwen 100% UV-bescherming bieden, licht en robuust zijn, en je een uitstekend zicht geven. Bovendien verminderen gepolariseerde sport zonnebrillen reflecties tot een minimum en helpen ze het zicht in heldere situaties te verbeteren. Gespiegelde sportzonnebrillen zijn net zo nuttig omdat hun spiegelcoating de hoeveelheid licht die door het glas valt vermindert, waardoor ze bijzonder nuttig zijn voor omstandigheden zoals zand, water, sneeuw en hooggebergte.

Type

Merk

Type glas

Montuur vorm

Prijs

Maat

  • Functie

    Sport

Laad meer producten

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen klaar voor directe verzending.

Gratis bezorging voor bestellingen boven € 69,-

Voor bestellingen met een kleiner bedrag kun je het laten bezorgen voor € 3,90.

Lage prijzen

Wij behoren tot de grootste verkopers van contactlenzen van Europa, we hebben fijne prijzen voor iedereen.

 

Klantenprogramma

Vanaf jouw eerste aankoop spaar je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365-dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen wanneer jouw voorschrift is gewijzigd.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van respectabele producenten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.