Français

4,7 Beoordeling

Bestaande klant?

Lenjoy lenzen

Enjoy Lenjoy! De geavanceerde contactlenzen van het populaire merk bieden een uitstekend draagcomfort, uitstekende visuele prestaties en een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding. Lenjoy is verkrijgbaar als daglenzen, maandlenzen en dag- en nachtlenzen en bied je precies wat je nodig hebt.

Lenjoy: de beste lenzen voor de beste prijs

Laten we Lenjoy eens uitgebreid aan je voorstellen. Deze populaire contactlenzen bieden niet alleen uitzonderlijke visuele prestaties, maar ook langdurig comfort en een optimale gezondheid van de ogen. Met hun biocompatibele hydratatie technologie, anti-slip oppervlak, UV-bescherming en lichtblauwe tint voor gemakkelijk aanbrengen, zijn Lenjoy lenzen een slimme keuze voor elke lensdrager - of je nu de voorkeur geeft aan daglenzen, maandlenzen of dag- en nachtlenzen.

Wat zijn de speciale kenmerken van Lenjoy 1 Day Comfort daglenzen?

Lenjoy 1 Day Comfort zijn daglenzen van Lenjoy. Onze klanten zijn dol op het hoge watergehalte en de daaruit resulterende zuurstofdoorlaatbaarheid. Het unieke ontwerp heeft een extra dunne rand die ervoor zorgt dat water en zuurstof rond het oog kunnen circuleren. De lens blijft op zijn plaats zitten zonder oncomfortabel tegen het ooglid te wrijven bij het knipperen. Het risico op irritatie wordt zo tot een minimum beperkt.

En dat is nog niet alles. De unieke asferische vorm van de lens vermindert sferische aberratie en ondersteunt het zicht, zelfs bij weinig licht.

Wat zijn de voordelen van Lenjoy Monthly Comfort maandlenzen?

Lenjoy heeft maandlenzen van hoge kwaliteit, genaamd Lenjoy Monthly Comfort. Deze maandlenzen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zoals bevestigd door onze klanten: volgens hun beoordelingen hebben ze nog nooit eerder maandlenzen gekocht met zo'n aangenaam watergehalte en uitstekende UV-filter voor zo'n lage prijs als Lenjoy.

De contactlenzen zijn voorzien van een exclusieve vocht technologie die water bindt en de lenzen de hele dag fris en vochtig houdt. Dit komt doordat de lenzen een waterstofbinding aangaan met het water, zodat de moleculen deel gaan uitmaken van de lens en uitdroging voorkomen wordt.

Wat onderscheidt Lenjoy Monthly Day & Night dag- en nachtlenzen?

Last but not least willen wij je graag kennis laten maken met de Lenjoy Monthly Day & Night dag- en nachtlenzen. Deze unieke contactlenzen zijn zogenaamde continu lenzen die je de hele maand zonder onderbreking kunt dragen. Je brengt ze eenvoudig in aan het begin van de maand en neemt ze na 30 dagen weer uit.

Dit geeft je een vrijheid die je als contactlensdrager niet kent. Niet alleen draag je de lenzen de hele dag zonder problemen, je kunt zelfs slapen met Lenjoy Monthly Day & Night zonder dat jouw ogen er schade van ondervinden! Raadpleeg vooraf altijd een oogarts, die zal nagaan of dag- en nachtlenzen geschikt voor je zijn.

Draagtijd

Type

Producent

Merk

  • Merk

    Lenjoy

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €49 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.