Français

4,8 Beoordeling

Bestaande klant?

Maandlenzen

Wat zijn maandlenzen?

Maandlenzen kunnen tot 30 dagen lang gedragen worden en zijn de meest populaire contactlenzen. Ze moeten worden verwijderd wanneer je gaat slapen, er zijn ook lenzen beschikbaar die je tijdens het slapen kunt inhouden. Uiteraard zijn maandlenzen zijn in staat om elk zichtprobleem te corrigeren. Comfortabel en praktisch, ze hebben vele voordelen.

Waarom voor maandlenzen kiezen?

Maandelijkse lenzen zijn niet alleen praktisch, maar uiteindelijk zijn maandlenzen goedkoper dan daglenzen. Ze moeten dagelijks worden verzorgd, zodat ze schoon en gezond blijven gedurende hun gebruiksperiode. Je bergt zie iedere avond op in een lenzendoosje met verse lenzenvloeistof, zoals de Solunate lenzenvloeistof, zodat ze 's ochtends weer klaar zijn voor gebruik.

Wat zijn de beste maandlenzen?

Jouw opticien zal de meest geschikte lenzen voor jou en jouw ogen voorschrijven, afhankelijk van jouw wensen en de behoeften van jouw ogen. Op Lentiamo zijn alle soorten maandlenzen beschikbaar, ook de huismerken van opticiens contactlenzen, maar dan vele malen goedkoper!

De populairste maandlenzen zijn o.a. Biofinity, Air Optix Aqua, Soflens 59 en de Lenjoy Monthly Day & Night lenzen.

Wat kosten maandlenzen?

Het is onmogelijk om een precieze berekening te maken voor maandlenzen, omdat we een grote keuze hebben in onze shop en de prijs schommelt tussen ongeveer € 12,99 en € 37,00 voor pakketten van 6 standaard maandlenzen.

Laten we echter een gemiddelde prijs kiezen, bijvoorbeeld € 25,00 voor een doosje met 6 lenzen: dat zou dan € 50,– per jaar zijn, voor één oog, € 100,– voor beide ogen. Dan moet je de kosten van de lenzenvloeistof toevoegen, die je nodig hebt om de lenzen te reinigen en gehydrateerd te houden, wat meestal inclusief een lenzendoosje komt. Je kunt het vaak (een deel) door de zorgverzekeraar laten vergoeden! We hebben het hier over standaard lenzen voor bijziendheid of verziendheid. Torische en multifocale maandlenzen hebben een hogere productiekost en hebben daarom een hogere prijs.

Wat zijn de voor- en nadelen van maandlenzen?

Het grootste voordeel is dat maandlenzen gemiddeld goedkoper zijn, maar ze vereisen meer onderhoud en de kosten voor onderhouds- en schoonmaakmiddelen moeten worden toegevoegd. Maandlenzen zijn populair bij de meeste lensdragers en worden als veel comfortabeler ervaren dan daglenzen.

Welke maandlenzen zijn goedkoper? Harde of zachte lenzen?

Zachte maandlenzen zijn goedkoper dan harde maandlenzen. Het harde materiaal is bestendiger en verklaart voor een deel de hogere prijs. Daarnaast zijn harde contactlenzen vaak speciaal op maat gemaakt, bijvoorbeeld in het geval van astigmatisme, waardoor zachte maandlenzen voor jou waarschijnlijk goedkoper zijn. Ook zachte maandlenzen zijn met een cilinder, voor astigmatisme, verkrijgbaar.

Draagtijd

Type

Producent

Merk

  • Draagtijd

    Maandlenzen

Laad meer producten

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €49 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.