Français

Bestaande klant?

Hoe bestellen

Ontdek een wereld van ongeëvenaard gemak, kwaliteit en tevredenheid bij Lentiamo. Waarom voor ons kiezen? Je vindt bij ons uitstekende producten, stressvrij browsen en onverslaanbare aanbiedingen. Winkelen bij ons is een koud kunstje en elke klant is onze prioriteit.

Hoe een bestelling plaatsen

Type het merk of de naam van uw contactlenzen, zonnebrillen of brillen in de zoekbalk bovenaan elke pagina of gebruik de menu's om door onze goederen te bladeren. Zodra de parameters van uw producten zijn geselecteerd, verschijnt de beschikbaarheidsdatum aan de rechterkant. De beschikbaarheid van elk artikel zal ook zichtbaar zijn in de winkelwagen en in uw besteloverzicht. Ontvang nuttige gratis geschenken bij elke aankoop dankzij onze Bonussysteem. U kunt ook een cadeaubon voor uzelf of uw dierbaren kopen in een paar eenvoudige klikken. Er is geen registratie vereist om uw eerste aankoop te doen. Uw account wordt automatisch aangemaakt na voltooiing van uw eerste bestelling.

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst

Ons team van professionals heeft aan alles gedacht! Ontdek alle after-sales diensten van Lentiamo. Van het archief van uw facturen tot de aanpasbare herinneringsdienst om je eraan te herinneren een nieuwe voorraad lenzen te kopen. Ontdek ook hoe je een aankoop herhaalt in twee simpele klikken, een wijziging aanvragen voor uw ingediende bestelling en meer!

Retourzendingen, wijzigingen en claims

Passen de lenzen die u heeft gekocht niet meer of heeft u een fout gemaakt tijdens uw bestelling? Wij garanderen de vervanging van uw lenzen - zolang ze ongeopend zijn - gedurende 365 dagen. Is de bril die u hebt gekocht niet geschikt voor u? Profiteer van onze verlengde retourgarantie van 30 dagen! Heeft u een probleem met een product? Bij ons wachten klachten niet. Wij doen er alles aan om elke klacht op te lossen zodra deze bij ons bekend is.