Français

Bestaande klant?

PureVision lenzen

PureVision zijn maandelijkse contactlenzen van Bausch & Lomb met multifocale en torische opties. Het bevat de nieuwe geavanceerde contactlenzen PureVision 2, die tot de dunste lenzen op de markt behoren.

De lenzen van PureVision zijn zo populair doordat ze erg dun zijn, en de mogelijkheid hebben om ze continue te dragen. Deze contactlenzen worden dag- en nachtlenzen genoemd, en zijn geschikt voor beginners die moeite hebben met het inbrengen van contactlenzen of mensen die ze vergeten uit te doen. Overleg altijd eerst met de opticien of dag-en nachtlenzen continue dragen geschikt is voor jouw ogen.

Draagtijd

Type

Producent

Merk

  • Merk

    PureVision

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €49 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.