10% korting op Gucci, Prada en Prada Linea Rossa zonnebrillen

Feefo 4.8/5.0

Bestaande klant?

Peroxide lenzenvloeistof

Wat zijn peroxide lenzenvloeistoffen?

Lenzenvloeistoffen worden gebruikt voor het onderhoud van contactlenzen waarvan de draagtijd langer is dan één dag. Ze maken de lenzen schoon, desinfecteren ze en verwijdert afzettingen. Waterstofperoxide lenzenvloeistoffen reinigen en desinfecteren contactlenzen door ingesloten afzettingen, eiwitten en vetafzettingen (lipiden) te breken en uiterst effectief te verwijderen.

In tegenstelling tot multifunctionele lenzenvloeistoffen, zijn peroxidelenzenvloeistoffen vrij van conserveringsmiddelen. Daarom zijn de waterstofperoxide vloeistoffen perfect geschikt voor mensen met een allergie, die reageren op sommige conserveringsmiddelen in normale multifunctionele lenzenvloeistoffen. Peroxide-vloeistoffen, ook bekend als peroxidesystemen in combinatie met andere verzorgingsproducten, worden bijzonder goed verdragen en zijn uiterst effectief tegen ziektekiemen.

Hoe werkt een peroxide lenzenvloeistof?

Het gebruik van peroxidesystemen vergt echter een stap extra dan andere lenzenvloeistoffen. Na het reinigen van de contactlenzen moet eerst het waterstofperoxide geneutraliseerd worden voordat de contactlenzen weer gebruikt kunnen worden. De neutralisatie moet worden uitgevoerd om mogelijke jeuk, branderigheid of (tijdelijke) beschadiging van het hoornvlies door het peroxide te voorkomen. De neutralisator zet het peroxide gemakkelijk om in water en zuurstof, zodat je je lenzen er gemakkelijk weer in kunt doen.

Ben je benieuwd? Lees hier meer over het juiste gebruik van peroxide-oplossingen.

Wat is de populairste peroxide lenzenvloeistof?

De meest populaire peroxide lenzenvloeistof is de Ever Clean van Avizor. Deze is op Lentiamo voordelig te bestellen, inclusief tabletten. De Ever Clean waterstofperoxide lenzenvloeistoffen verkopen we ook in fijne voordeelverpakkingen!

Type

Maat

Producent

Merk

  • Type

    Peroxide

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen klaar voor directe verzending.

Gratis bezorging voor bestellingen boven € 69,-

Voor bestellingen met een kleiner bedrag kun je het laten bezorgen voor € 3,90.

Lage prijzen

Wij behoren tot de grootste verkopers van contactlenzen van Europa, we hebben fijne prijzen voor iedereen.

 

Klantenprogramma

Vanaf jouw eerste aankoop spaar je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365-dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen wanneer jouw voorschrift is gewijzigd.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van respectabele producenten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.