Tot 15% korting op Lenjoy contactlenzen

Français

4,7 Beoordeling

Bestaande klant?

Acuvue Oasys for Astigmatism (6 lenzen)

Contactlenzen Weeklenzen Torisch Johnson & Johnson Acuvue

gebaseerd op 10 beoordelingen

Op voorraad > 1000 stuks
Gefeliciteerd! Je wint 90 bonuspunten met deze aankoop!
€ 36,00

Gratis retourneren!

Kies parameters:

Kies parameters: rechter oog Help

Wordt verzonden 22. 04.

Kies parameters: linker oog

Wordt verzonden 22. 04.

 • Gratis bezorging voor bestellingen boven € 69,-
 • Bezorgkosten zijn € 3,90 of op elke bril van Lentiamo!

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

Klantenprogramma

Vanaf jouw eerste aankoop spaar je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

Gratis bezorging voor bestellingen boven € 69,– of op elke bril van Lentiamo.

Voor bestellingen met een kleiner bedrag kun je het laten bezorgen voor € 3,90.

365-dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen wanneer jouw voorschrift is gewijzigd.

 

Acuvue Oasys for Astigmatism beoordelingen:
93 % gebaseerd op 10 beoordelingen

Alleen beoordelingen met reacties laten zien

Details van Acuvue Oasys for Astigmatism (6 lenzen)

Acuvue Oasys voor astigmatisme met Hydraclear Plus van Johnson & Johnson zijn zachte tweewekelijkse torische lenzen voor dagelijks gebruik.. Acuvue lenzen worden aanbevolen voor zeer gevoelige ogen. Deze silicone hydrogel lenzen hebben een uitstekend ademend vermogen van 98% dankzij het moderne Senofilcon A materiaal. Het ultragladde oppervlak garandeert weinig wrijving en de exclusieve Hydraclear Plus-technologie houdt ze de hele dag vochtig, en het ASD (Accelerated Stabilisation Design) houdt ze altijd stabiel in het oog.

De productie van Acuvue Oasys for Astigmatism contactlenzen met bepaalde parameters is stopgezet. Deze versies zijn niet meer te bestellen.

Voordelen van Acuvue Oasys voor astigmatisme met Hydraclear Plus

 • Gezondere ogen – het uitzonderlijke ademende vermogen van dit silicone hydrogel materiaal levert 98% van de beschikbare zuurstof aan het open oog.
 • Bescherming tegen de zon – ze zijn uitgerust met een UV-filter van klasse 1, de hoogste bescherming tegen schadelijke UV-straling.
 • Altijd comfortabel – de exclusieve Hydraclear Plus technologie zorgt voor langdurige hydratatie.
 • Altijd stabiel – dankzij hun Accelerated Stabilisation Design, een speciaal stabilisatiesysteem voor torische lenzen dat altijd een helder en stabiel zicht mogelijk maakt..
 • Eenvoudige plaatsing – de gemakkelijke hanteerbaarheid en de binnenstebuiten-indicator maken een betere manipulatie mogelijk, waardoor ze zelfs voor nieuwe gebruikers van contacten ideaal zijn.
 • Geschikt voor langdurig dragen – deze 2-weekse vervangingscontactlenzen hebben een speciaal materiaal dat ook 1 week continu (dag & nacht) gedragen kan worden (onder begeleiding van uw oogspecialist).

Voor wie zijn Acuvue Oasys voor astigmatisme contactlenzen?

Acuvue Oasys lenzen zijn ontworpen voor de correctie van astigmatisme in combinatie met bijziendheid (myopie) of verziendheid (hypermetropie). Door hun speciale eigenschappen zijn ze een uitstekende keuze voor mensen die:

 • lange uren doorbrengen kijkend naar digitale schermen
 • tijd doorbrengen in een verwarmde of geklimatiseerde omgeving
 • delicate ogen hebben
 • de voorkeur geven aan een tweewekelijks vervangingsschema
 • contactlenzen zoeken die te allen tijde uitstekend comfort en visuele helderheid bieden, terwijl het voelt alsof ze helemaal geen contactlenzen dragen.

Heb je je ooit afgevraagd of je astigmatisme hebt? Probeer onze astigmatisme test thuis!

Veelgestelde vragen over Acuvue Oasys

Hoe lang kunt u Acuvue Oasys voor astigmatisme dragen?

Acuvue voor astigmatisme zijn ontworpen voor dagelijks gebruik met twee weken vervanging. Ze kunnen ook gedragen worden als lenzen met verlengde levensduur en na een week gebruik weggegooid. Als u Acuvue Oasys continu wilt dragen, overleg dan eerst met uw oogspecialist.

Kun je slapen met Acuvue Oasys voor astigmatisme?

Ja, je kunt slapen met Acuvue lenzen dankzij het sterk ademende silicone-hydrogelmateriaal. Daardoor kunnen ze na een consult bij de opticien of oogarts gedurende 1 week (tot 6 nachten) ononderbroken worden gedragen.

Kun je douchen met Acuvue Oasys voor astigmatisme?

Wij raden altijd aan om contact tussen het oppervlak van de contactlens en kraanwater (of zeep!) te vermijden. Douchen met contactlenzen houdt in het algemeen risico's in, zoals bacteriën die via het stromende water in de ogen komen en ontstekingen en andere ernstige problemen veroorzaken, of zelfs het simpele risico dat de contactlenzen tijdens het wassen verloren gaan. Het is raadzaam de lenzen uit te doen voordat u onder de douche gaat.

Zijn Acuvue Oasys contactlenzen voor astigmatisme de moeite waard?

Acuvue Oasys behoren momenteel tot de best verkochte torische lenzen voor astigmatisme. Veel gebruikers kiezen voor deze ultrasoepele lenzen die twee beproefde technologieën combineren voor een comfortabele en veilige draagervaring. De uitgebreide ervaring van Johnson & Johnson resulteert in een zeer gebruiksvriendelijk product. Natuurlijk is het ook goed om te onthouden dat niet alle lenzen perfect zijn voor iedereen en dat niet alle ogen hetzelfde zijn. Daarom is het altijd belangrijk om een specialist te raadplegen.

Wat is het verschil tussen Acuvue Oasys voor astigmatisme en Acuvue Vita voor astigmatisme?

Acuvue Oasys zijn tweewekelijkse lenzen gemaakt van Senofilcon A silicone hydrogel materiaal. Ze kunnen dagelijks worden gedragen en na vijftien dagen worden vervangen.. Acuvue Vita zijn maandelijkse contactlenzen gemaakt van Senofilcon C silicone hydrogel, een nieuwere versie van het materiaal dat een langere vervangingsperiode mogelijk maakt.

Waarom zijn mijn Acuvue Oasys voor Astigmatisme lenzen wazig?

Een veel voorkomende reden voor wazige lenzen kan te maken hebben met het tijdstip van vervanging en reiniging. Zorg ervoor dat u uw lenzen op tijd vervangt en ze goed verzorgt met een goede multifunctionele lenzenvloeistof. Heb je het gevoel dat je huidige contacten geen bevredigende zichtcorrectie biedt? Mogelijk moet u een nieuw oogonderzoek ondergaan en uw voorschrift bijwerken. Als uw voorschrift nieuw is, kan dit gewoon een korte gewenningsperiode voor het oog zijn. Als het wazige zicht aanhoudt, raden wij u aan uw specialist opnieuw te raadplegen om verdere tests uit te voeren tot de ideale parameters zijn gevonden. Soms is wazigheid ook slechts tijdelijk en te wijten aan factoren zoals stress, droge ogen of vermoeidheid.

Andere torische contactlenzen

Bij Lentiamo vindt u een brede selectie van de beste contactlenzen voor astigmatisme van wereldberoemde fabrikanten. Naast Oasys for Astigmatism, een van de favoriete torische contactlenzen van onze klanten, vindt u een brede selectie van bestsellers. Van CooperVision’s Biofinity Toric en Alcon’s Air Optix Plus Hydraglyde voor Astigmatisme met een maandelijks vervangingsschema, naar de populaire DAILIES AquaComfort Plus Toric wegwerplenzen en nog veel meer.

Klanten die deze lenzen kochten, kochten ook Solunate Multi-Purpose 400 ml met lenzendoosje.

Het is een medisch hulpmiddel. Lees de instructies voor gebruik.

Productdetails

Houdbaarheid: Ten minste 36 maanden
Materiaal:  Senofilcon A
Hanteringstint:  Ja
Extended wear:  No
Watergehalte:  38 %
Zuurstofdoorlaatbaarheid:  129 Dk/t
UV-filter:  Ja
Silicone Hydrogel:  Ja
Inside-out indicator:  No
Aantal lenzen:  6
Sterkte:  van -9.0 tot +6.0
Diameter:  14.5
Basiscurve:  8.6
Cilinder:  van -0.75 tot -2.75
As:  van 10° tot 180°
Dikte in het midden:  0.08 mm
Gewicht: 18 gr
Producent:
Categorie:

Voordeelpakketten

Jouw vragen

Opmerkingen over Acuvue Oasys for Astigmatism (6 lenzen)

  Geen opmerkingen

  Stel een vraag of opmerking op naar Acuvue Oasys for Astigmatism (6 lenzen)

  *Verplichte velden