Flash-uitverkoop: Zonnebrillen 🔥

Français

4,7 Beoordeling

Bestaande klant?

Computerbrillen - Ray-Ban

Eindelijk zijn ze hier, de nieuwe Ray-Ban Everglasses! De geavanceerde computerbrillen collectie zet nieuwe standaarden in de brillenmarkt en beschikt over een strak en urban design dat voldoet aan jouw persoonlijke stijl en individuele smaak. Als je geen sterkte nodig hebt, maar je ogen wilt beschermen, dan is dit kant-en-klare product zonder sterktes precies goed voor je!

Oftalmologen, maar ook echte Ray-Ban-fans, houden van de nieuwe brillen vanwege hun geavanceerde blauw licht filter. Het stelt je in staat om je computer, mobiele telefoon of TV dagelijks te gebruiken zonder je ogen te beschadigen.

Ray-Ban modellen zijn altijd al echte eyecatchers geweest. Ze stralen tijdloze coolheid, krachtige kleuren en superieure bescherming uit. Naast hun modieuze ontwerpen vallen de nieuwe Everglasses op door hun geavanceerde bescherming tegen blauw licht.

Dus als je een bril met Clear Lenses met Blue Filter bestelt, heb je een bril zonder sterkte met blauw licht filter die je beschermen tegen de blauwe lichtgolven die door digitale schermen worden uitgezonden.

Ray-Ban Everglasses voor dames

Brillen met een blauw licht filter helpen vermoeidheid en branderigheid van de ogen te verminderen, ze minimaliseren de helderheid voor een comfortabeler uitzicht en ze verbeteren het contrast voor meer natuurlijke kleuren. Zo bieden ze bescherming voor de ogen en een optimaal visueel comfort. Het filter van de Everglasses is ontworpen om het risico van vermoeidheid van de ogen te verminderen door het minimaliseren van het schermlicht en de binnenverlichting. De bril blokkeert 20% van het blauwe licht tussen 380 en 450 NM (gebaseerd op de huidige wetenschappelijke gegevens).

Hierdoor kunnen alle volwassenen en tieners die veel tijd doorbrengen voor digitale apparaten hun ogen beschermen.

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over lange uren voor de laptop of tablet – Ray-Ban Everglasses zijn het enige accessoire dat je nodig hebt op het werk – en overal in de buurt van een digitaal scherm.

Ray-Ban Everglasses bieden 100% UVA- en UVB-bescherming

Dat klopt, je hebt het goed gelezen. De Clear Lenses met Blue Filter uit de Everglasses collectie beschermen de ogen perfect tegen blauw licht EN zonlicht. Dit komt omdat de brillenglazen zijn uitgerust met een uitstekend UV-filter dat altijd actief is – ongeacht of je in de brandende zon staat of gewoon in een heldere kamer vol met licht.

Ray-Ban Everglasses zijn voorzien van hoogwaardige minerale en polyamide glazen

Maar dat is nog niet alles. De Everglasses collectie beschermt je niet alleen tegen zonlicht en blauw licht. Een van de grootste voordelen zijn de hoogwaardige en ongelooflijk nauwkeurige glazen van mineraalglas en polyamide. Ze zijn vervormingsvrij en krasbestendig, zodat je kunt vertrouwen op technische kwaliteit en duurzaamheid.

Alle voordelen van de Ray-Ban Everglasses

Ray-Ban Clear Lenses with Blue FIlter garanderen

  • blauwe lichtbescherming die blauw licht van digitale schermen filtert
  • 100% UVA en UVB bescherming
  • en natuurlijk een prachtige uitstraling!

Waar wacht je op? Bestel Ray-Ban brillen bij Lentiamo en profiteer van de gemakkelijkste winkelervaring en concurrerende prijzen.

Type

Merk

Montuur vorm

Prijs

Maat

  • Merk

    Ray-Ban

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €49 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.