Français

4,7 Beoordeling

Bestaande klant?

MaxVUE kleurlenzen

MaxVUE is een van de toonaangevende producenten van kleurlenzen en biedt een grote verscheidenheid aan kleuren en motieven. Ze produceren populaire lenzen zoals ColourVUE, maar ook lenzenvloeistoffen en oogdruppels, waaronder OptiFresh Max oogdruppels.

De kleurlenzen van MaxVUE, de ColourVue kleurlenzen, is een van de meest omvattende collectie aan kleurlenzen op de markt. De ColourVue Crazy Lens zjin de meest populaire lenzen voor Halloween, Carnaval of een ander feestje. Deze party lenzen zijn veilig om te dragen en verkrijgbaar met en zonder sterkte.

De overige kleurlenzen van ColourVUE zijn natuurlijker en geschikt voor dagelijks gebruik. Alle kleurlenzen van MaxVUE kunnen tot 3 maanden dagelijks gedragen worden.

Draagtijd

Type

Producent

Merk

  • Producent

    MaxVUE

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €49 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.