Tot 15% korting op Lenjoy contactlenzen

Français

4,7 Beoordeling

Bestaande klant?

ColourVue kleurlenzen

ColourVue kleurlenzen van MaxVUE Vision zullen je verrassen met hun onderscheidende manier om de natuurlijke kleur van je ogen te mengen en tegelijkertijd de iris naar voren te brengen en te definiëren. De collectie van ColourVue heeft verschillende soorten kleurlenzen. Er zitten meer natuurlijke kleurlenzen in het assortiment, maar ook gekke, enge party lenzen voor carnaval, Halloween of een ander feestje.

De kleurlenzen van ColourVue zijn met en zonder sterkte te bestellen. De technologie die in deze lenzen wordt gebruikt, garandeert een uitstekend ademend vermogen en veiligheid voor de ogen, omdat er geen contact is tussen de kleur van de lens en het oog zelf.

Er bestaan drie verschillende soorten kleurlenzen. Kom erachter of je tintversterkende, dekkende of crazy kleurlenzen zoekt.

Draagtijd

Type

Producent

Merk

  • Merk

    ColourVUE

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €49 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.