Français

4,7 Beoordeling

Bestaande klant?

Extreme H2O contactlenzen

Extreme H2O contactlenzen zijn gemaakt van niet-ionische, ultra-hydraterende hydrogel materialen. Ze zijn een uitstekende oplossing voor mensen met speciale pasvormvereisten wat betreft diameter en basiscurve, en voor mensen die siliconenvrije contactlenzen zoeken. Ze zijn gemaakt van innovatieve materialen die tot 99% vocht vasthouden, waardoor een oncomfortabel droog gevoel van de ogen wordt voorkomen.

Bij Lentiamo kan je kiezen wat het beste bij jouw ogen past. Kies Extreme H2O 54% maandlenzen, beschikbaar in twee diameteropties voor gemiddelde en kleine hoornvliezen (13.6 en 14.2) of Extreme H2O 59% maandlenzen, beschikbaar in twee varianten: Thin en Xtra.

Behalve langdurige vochtigheid bieden Extreme H2O contactlenzen ook een uitstekende zuurstofdoorlaatbaarheid en een scherp zicht. Het speciale niet-ionische materiaal is bestand tegen afzettingen, waardoor de lenzen schoon en dus helder blijven. Alle Extreme H2O lenzen zijn licht getint voor gemakkelijker gebruik.

Bestel je Extreme H2O maandlenzen vanuit het comfort van je eigen huis en ontvang ze snel en veilig thuisbezorgd. Kies tussen een groot aantal geavanceerde contactlenzen van top fabrikanten, en plaats je bestelling eenvoudig bij Lentiamo.

Draagtijd

Type

Producent

Merk

  • Merk

    Extreme H2O

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €49 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.